Spectrum Office Building

Lehi, Utah

 

With this five story efficient office building layout we were able to accommodate a full building tenant. Featured is floor to ceiling glass with a custom angled curtain wall exterior. Important to Spectrum’s culture, full amenity spaces including BBQ cooking area, outdoor dining, basketball hoop and covered parking with PV paneling make this office building an inviting place for their employees.

 

We took lessons learned from previous projects and adapted them into a more cost efficient manner. Based on the requirements from the building tenant, we made some adjustments to the mechanical design to accommodate their required ceiling heights on all levels. We met with both structural and mechanical engineers to fully maximize the efficiency of our floor to floor heights with respect to the mechanical loop and structural depths.

 

Project Contacts

David Anderson

Chad Littlewood